Informatie voor patiënten van tandarts K. Tjan

Geachte heer, mevrouw,

De afgelopen vijfendertig jaar oefende ik met veel plezier mijn praktijk aan de Posthoorn uit.

Met het oog op mijn leeftijd heb ik echter besloten om meer tijd aan andere zaken te gaan besteden. Daarom draag ik op 1 juni a.s. mijn praktijk over aan mijn zoon, collega Richard (H.L.) Tjan. Hij is tien jaar geleden afgestudeerd als tandarts aan de Universtiteit van Amsterdam en heeft sindsdien praktijken in Capelle aan den IJssel en Rotterdam-Nesselande.

Met Richard Tjan zijn goede afspraken gemaakt, zodat u geen ongemak van de overdracht zult ondervinden. De praktijklocatie aan de Posthoorn zal sluiten en u wordt verzocht zich te vervoegen bij de praktijk aan de Voltairetuin 2 te Capelle aan den IJssel of bij de praktijk aan de Brandingdijk 158 te Rotterdam-Nesselande.

Hieronder treft u de nieuwe adresgegevens aan. Voor meer informatie zoals routebeschrijving kunt u de website www.tandartstjan.nl raadplegen.
Het telefoonnummer 010-451.71.46 blijft voorlopig ongewijzigd.

Rest mij het vertrouwen uit te spreken in een prettige overdracht van de praktijk en u te bedanken voor het prettige contact en het geschonken vertrouwen in de afgelopen jaren. De patiënten die ik de komende weken niet meer zie in de praktijk, wens ik het allerbeste toe.

Met vriendelijke groet,

K. Tjan, tandarts